- 5 rovells d’ou
- 200 g. de sucre
- 50 g. de farina ( per a repostería)
- 100 g.de mantega
- 1 litre de llet
- 1 branca de canyella
- 1 raspadura de llimona
PREPARACIÓ:
Posarem un litre de llet en una cassoleta a bullir, amb una branca de canyella, una raspadura de llimona i una mica de vainilla ensucrada.Quan tot comenci a bullir treure’m la branca de canyella. Després en un bol ficarem els 5 rovells , els 200 grams de sucre, els 100 grams de mantega i els 50 grams de farina i tot això ho abocarem a la cassoleta juntament amb el litre de llet i la raspadura de llimona.Quan tot en conjunt torni a bullir i la massa es torni espesa u retirarem del foc. Anirem repartint la massa en les torretes de fang i deixarem refredar-les.Desprès engegarem el cremador elèctric i mentre s’escalfa posarem sucre sobre la crema de les torretes, quan el cremador estigui preparat l’introduirem a dins de cada torreta per sobre del sucre fins a aconseguir cremar el sucre i obtenir una capa dolça i cruixent.Per acabar en pocs segons ja en podrem gaudir d’aquesta típica recepta catalana.
lunes, 4 de junio de 2012
Crema Catalana
INGREDIENTS:
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario